Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

102
Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare - 155256154880restrictiiautomarfar-1552562880.jpg
Autoritățile de frontieră ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Cenad, că, începând cu data de 14.03.2019 ora 23.00 (ora României) până în data de 15.03.2019 ora 23.00 (ora României) și din 16.03.2019 ora 23.00 (ora României) până în data de 17.03.2019 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autoritățile ungare ca urmare a faptului că data de 15.03.2019 este declarată zi de sărbătoare națională, nelucrătoare.

Restricțiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menționate, în această perioadă șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale.

Autoritățile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).Recomandări:La ridicarea restricțiilor, Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației Trafic on-line dezvoltată și pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5315 secunde