Traficanți de droguri în mediul universitar din Constanța / Video

447
Traficanți de droguri în mediul universitar din Constanța / Video - retea-1335255507.jpg
Ofițerii de la Crimă Organizată Constanța au realizat, în primele două săptămâni din aprilie, o acțiune amplă în zonele unde își petrec tinerii timpul liber, în vederea prevenirii și combaterii traficului de droguri. Iar acțiunea nu a rămas fără urmăriri: nouă persoane s-au ales cu dosar penal, fiind surprinse cu diverse droguri asupra lor. De menționat că majoritatea celor intrați în vizorul polițiștilor sunt studenți.

Astfel, în zona Gării Constanța a fost găsit un tânăr de 23 de ani, student în anul II la Politehnică, care avea asupra lui 50 de comprimate ecstasy și 18 grame cannabis. El intenționa să le vândă cu prețuri cuprinse între 70 și 100 lei.

De asemenea, trei tineri din București, cu vârste între 23 și 27 de ani, se constituiseră într-o rețea de trafic de droguri de risc și mare risc și "aprovizionau" clienții cluburilor din Constanța și București. În momentul prinderii, ei aveau asupra lor 50 comprimate ecstasy și 100 grame cannabis.

O zi mai târziu, o altă rețea de trafic de droguri de mare risc a fost destructurată: cinci tineri, dintre care trei studenți, toți din Constanța comercializau ecstasy și cannabis cu sume între 60 și 100 de lei.

Totodată, în urma unei percheziții domiciliare, la un bărbat de 44 de ani, a fost găsită cantitatea de 300 grame de cannabis, pe care suspectul intenționa să-l comercializeze în mediul universitar cu suma de 50 lei/gram. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5226 secunde