Traficanți de droguri trimiși în judecată de DIICOT

598
Patru tineri din Constanța au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri. Ei sunt acuzați că, în cursul anului 2009, au fost prinși cu hașiș asupra lor, fie pentru consum, fie pentru a-l vinde doritorilor. Procesul lor va începe, la Tribunalul Constanța, la data de 1 februarie 2012.

Anchetatorii spun că unul dintre ei l-ar fi determinat pe un alt tânăr să cumpere de la un prieten rezină de canabis, pe care cei doi urmau să-l vândă la un preț mai mare. Numai că drogurile au ajuns în mâinile unor investigatori sub acoperire, astfel că procurorii DIICOT erau cei care urmăreau din umbră "afacerea" pusă la cale de tineri.
În luna februarie 2009, doi dintre ei au fost prinși în flagrant delict, în zona Casei de Cultură, în timp ce vindeau 9,7 grame de rezină de canabis unui investigator sub acoperire, prețul solicitat de aceștia fiind de 50 de lei pe gram.

Ancheta procurorilor a scos la iveală că cel care îi aproviziona cu droguri pe băieți era un alt tânăr din anturajul lor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4529 secunde