Traficul pe DN1 este îngreunat, în zona centurii orașului Ploiești, din cauza unui accident în care au fost implicate 4 autoturisme. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD

168
Traficul pe DN1 este îngreunat, în zona centurii orașului Ploiești, din cauza unui accident în care au fost implicate 4 autoturisme. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD - smurd-1504970905.jpg

Articole recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, circulația rutieră pe sensul de coborâre al DN1 (către Capitală) se desfășoară momentan îngreunat în zona municipiului Ploiești, la kilometrul 66+400 de metri, aproape de centrul comercial Metro.


La scurt timp de la producerea acestui accident rutier, tot pe DN 1 a avut loc un alt accident în care au fost implicate două autoturisme, în localitatea Bărcănesti.

Șoferul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgențe. Potrivit martorilor, în timpul intervenției echipajelor de salvare, circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Conform ISU Prahova, Patru din cele șase persoane implicate în accident au fost transportate la spital. Printre ele, un băiat de 13 ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Turistă căzută într-o prăpastie din Bucegi
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Premierul, vizită fulger la MApN
Pagina a fost generata in 1.3497 secunde