Tragedia de pe lacul Siutghiol. Ce spune procurorul general despre strigătele de ajutor

317
Tragedia de pe lacul Siutghiol. Ce spune procurorul general despre strigătele de ajutor - elicoptersmurdprabusitinghiol85-1421235941.jpg

Articole de la același autor

Tiberiu Nițu, procurorul general al României a declarat, astăzi, faptul că s-au făcut mai multe experimente pentru a se stabili dacă strigătele victimelor se puteau auzi de la mal, asta după ce o filmare a apărut pe internet la o zi după producerea tragediei în urma căreia patru persoane au murit. 


Citește și VIDEO CUTREMURĂTOR / Ultimele momente din viața echipajului. Strigăte disperate de ajutor



"S-au făcut două experimente pentru a se stabili dacă strigătul poate fi propagat și auzit pe malul lacului. NU știu dacă s-a avut în vedere caracterul real sau nereal. Din informațiile mele, ceea ce s-a urmărit a fost dacă există posibilitatea ca strigătul să fie auzit de pe mal în acele condiții", a declarat procurorul general Tiberiu Nițu. 


Întrebat dacă, potrivit concluziei anchetei, strigătul victimelor accidentului aviatic de pe Lacul Siutghiol putea fi auzit pe mal, Tiberiu Nițu a răspuns: "Da". 


Reamintim că, pe 15 decembrie 2014, un medic, o asistentă medicală și doi piloți și-au pierdut viața după ce s-au prăbușit cu un elicopter SMURD în lacul Siutghiol. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1063 secunde