Tragedia de pe strada Mircea. Ea este șoferița Audiului Q7. Mariam Sarah, cu ce viteză circulai, cumva 125 km/h?

32024
22
Tragedia de pe strada Mircea. Ea este șoferița Audiului Q7. Mariam Sarah, cu ce viteză circulai, cumva 125 km/h? - accdabo-1517760750.jpg
Tragedia rutieră petrecută, pe finalul anului trecut, la intersecția străzilor Decebal și Mircea cel Bătrân, soldată cu decesul a doi tineri, ar fi putut fi evitată - susțin experți auto - dacă ambii conducători auto ar fi circulat cu vitezele legale.

Reamintim că în acea fatidică noapte de noiembrie, un conducător auto care circula pe strada Decebal nu a respectat indicatorul STOP la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, fiind izbit în plin de un Audi Q7. Consecințele se cunosc.

La fel ca și în cazul tragediei rutiere din Lazu, soldată cu moartea unei femei, se pare că șoferii care au izbit mașinile conduse imprudent circulau cu viteze mari. Foarte mari.

În cazul de pe Mircea, se pare că Audiul Q7 condus de Mariam Sarah Șaban, în vârstă de numai 20 de ani, ar fi circulat cu circa 125 km/h, cu mult peste limita admisă de lege, 60 km/h.

Așa cum susține expertul rutier pe care l-am consultat, chiar dacă, teoretic, impactul nu ar mai fi putut fi evitat, probabilitatea de pierderi de vieți omenești ar fi fost foarte mică, tinzând spre zero.

Ancheta este în curs de desfășurare și vom vedea cum se va încheia, cine a greșit, dacă este culpă comună, dacă domnișoara Mariam Sarah va rămâne doi ani fără permis etc. Însă, până atunci, Mariam Sarah, de ce nu faci chiar tu publică viteza cu care circulai?

Despre acest accident și despre cel din Lazu, în edițiile viitoare "Cuget Liber". 

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
X
4 februarie 2018
Limita e 50

Limita legală e 50 km/h.

Liviu Chilian
4 februarie 2018
Am inteles. O zsidanoido-musulmana a ucis doi Romani

Daca in masina zdrobită de tancul jewropean Audi, erau cinci Romanasi rupti in fund, zsidanoido-musulmana ar fi fost dekkrata de catre YHWH, stramosul lui Allah, cu supermedalia "Steaua lu'David Curpurie" pt bravura in resbelul zsidano-musulmanilor impotriva Romanilor; pt uciderea a cinci Goyim. Din nefericire, Mariam Sarah Shaban a ratat acum sansa. Eroina zsidanoido-musulmana trebuie sa mai ucidă inca un Goy, sa faca norma de cel putin trei victime, pt a fi medaliată. Sa amintim ca medalia "Steaua lu'David Curpurie" e concepută dupa modelul amerikknar al "Inimii Curpurii"(Purple Heart), medalie acordata celor mai bravi militaratzi Amerikknari. Sa ne rugam pt Mariam Sarah! Ca autoritatziganile Rromarlane sa nu'i suspende carnetul. Sa fie lăsată libera! Mamitzika si tatitziknitu' sa'i kumpere un Porsche de mii si mii de cai phutere, sa ucidă...dintr'o lovitura, cinci Romanasi data viitoare. Aferim!

Anonim
4 februarie 2018
.

Ipotetic vorbind, se putea evita tragedia si daca respectivul conducator auto care se deplasa pe strada Decebal respecta indicatorul "Stop", astfel domnisoara Mariam Sarah teoretic ar avea permisul suspendat 3luni pentru depasiea limitei legale in oras cu peste 50km/h, chiar daca a depasit viteza legala culpa este comuna, nu o putem invinui pe domnisoara pentru ca nu s-a respectat indicatorul "Stop". Indicatoarele si limetele nu sunt puse degeaba, iti asumi nerespectarea indicatoarelor, cum trebuie sa iti asumi si depasirea limitei legale.

Eu
4 februarie 2018
ptr Sorin Mihalache

Iar papagalule incepi un nou caz Elodia , ai vazut cat de prost esti si ce viteza legala ai scris in articol coclitule................60 de km /h. Iti mai repet inca o data panarama de ziarist ca ambi soferi au gresit ca au condus cu viteza nu mare foarte mare dar ceilalti soferi si-au luat singuri viata proasta din Lazu a schimbat banda de mers fara sa se asigure iar prostul asta nu a oprit ............retine saracule.

Hollywood
4 februarie 2018
Așa, și ...

... de ce-i publicați fotografia? Ca să ce? Plm.

Doru
4 februarie 2018
ptr eu si ziarist

Vad ca va iubiti mult

NBA2K18
4 februarie 2018
Pentru ca este o criminala!

I-au publicat fotogafia sa stie lumea de cine sa se fereasca in trafic. De criminali care gonesc cu 125 km/h prin oras.

Răspuns la: Așa, și ...
Adăugat de : Hollywood, 4 februarie 2018
... de ce-i publicați fotografia? Ca să ce? Plm.
unu
4 februarie 2018
ptr stire

sorine....nu era q5?

Dinamo
4 februarie 2018
Oprește la stop

Am citit articolul cât comentariile ,pot spune cu siguranta fără atâta autosuficienta ca Chilian este sigur cel mai prost frustrat dintre comentatori ! In rest nimic . Dacă cei care trebuiau sa oprească opreau nu citeam mizeria de articol!!!

Gelu
5 februarie 2018
Pisi de bani gata

Dacă circula mai încet,nu se mai afla in locul coliziunii.ci undeva mult mai în spate!!?

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde