Tragedia din COLECTIV. DECIZIA pe care au luat-o copiii femeii de serviciu ucise în club

185
Tragedia din COLECTIV. DECIZIA pe care au luat-o copiii femeii de serviciu ucise în club - clubcolectivambulanta-1452530036.jpg

Articole recomandate

Copiii femeii de serviciu ucise în incendiul de la clubul Colectiv vor cere daune de un milion de euro de la vinovații pentru tragedie. Ei vor să fie despăgubiți, după ce au rămas fără singurul om care îi avea în grijă, scrie libertatea.ro


Avocatul familiei va cere daune și pentru sora femeii de serviciu pentru că ea este cea care i-a luat pe copii în grijă, i-a adoptat și acum stau la ea acasă. Familia femeii de serviciu consideră că trauma lor este extrem de mare. Ei stau cu chirie, într-o casă. Lor li se promisese un apartament, însă nu l-au mai primit, potrivit România TV.


"Vă spunem sincer că nu ne încălzesc acești bani și nu ne aduc nicio fericire. Avem un avocat care ne reprezintă. El a cerut daune morale. Le mulțumim celor care au fost lângă noi. Am fost chemată la Capitală, am dat o declarație despre ce s-a întâmplat în acea seară. Eu cred că a fost o mână criminală", a spus sora femeii de serviciu moartă în incendiu.
În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Colectiv și-au pierdut viața 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în aceeași noapte, iar ulterior 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2986 secunde