TRAGEDIA DIN MAMAIA / Un mort și trei răniți - urmările accidentului de azi dimineață

2433
4
TRAGEDIA DIN MAMAIA / Un mort și trei răniți - urmările accidentului de azi dimineață - img00232-1342941534.jpg
Accidentul rutier petrecut în această dimineață la ieșire din stațiunea Mamaia, înspre Năvodari, s-a soldat cu un mort și trei răniți. Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Poliției Rutiere Constanța, în urma primelor cercetări efectuate la fața locului, un craiovean de 30 de ani, care se afla la volanul unui Porsche Carrera cu numere de înmatriculare de Dolj rula, în jurul orei 7,00, dinspre stațiunea Mamaia înspre Năvodari. În curba din dreptul Mamaia Sat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului.
La fața locului au ajuns echipaje SMURD și Descarcerarea, pentru scoaterea victimelor din mașină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer, care a murit la fața locului. Alte trei victime, un bărbat și două femei, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.
Potrivit martorilor, bolidul rula cu viteză, iar cei patru petrecuseră până dimineață într-un club din Mamaia. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu ce viteză rula șoferul craiovean și dacă înainte de a se urca la volan a consumat alcool sau droguri.


Comentează știrea

ok
22 iulie 2012
isi merita soarta

la cat de benga se cred,si cu ce viteza circula pe sosele,in stare de ebrietate.....................au gasit ce au cautat..............pe acesti asa zisi oameni nu ii plinge nimeni.AM ZIS

Men
22 iulie 2012
Si bine ai zis !

Doar nocrocul a facut sa nu moara si nevinovati .

zen
22 iulie 2012
ciori

pun pariu ca erau ciori care se intorceau de la behaiala cu manele

...
22 iulie 2012
...

nu erau ciori, un patron de cazino și două fete de demnitari... cam tot aia...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier între Agigea și Lazu
Pagina a fost generata in 1.2821 secunde