Tragedie cu 10 morți pe DN2A. S-a stabilit cauza accidentului

437
Tragedie cu 10 morți pe DN2A. S-a stabilit cauza accidentului - planrosuinterventie-1570256686.jpg

Articole recomandate

Accidentul grav de circulație produs sâmbătă dimineața pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir și un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că șoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

"Cercetările sunt îngreunate doarece ambii șoferi au decedat", a precizat sursa citată

De asemenea, reprezentantul IPJ Ialomița a precizat că numărul persoanelor decedate în urma accidentului dintre un microbuz de pasageri a crescut la zece, unul dintre răniții grav transportați la spital decedând. De asemenea, alte șapte persoane au fost rănite și transportate la spital, a mai precizat sursa citată.

ISU Ialomița anunțase anterior că bilanțul victimelor se ridică la 18, fiind vorba de 9 morți și 9 răniți.

Potrivit IGSU, trei dintre răniți au fost transportați la Spitalul Județean din Slobozia, fiind conștienți. Cinci dintre aceștia au fost direcționați către secțiile de urgență ale spitalelor Bagdasar și Floreasca din București.

La fața locului au acționat de urgență peste 40 de pompieri, paramedici SMURD și personal medical al Serviciului Ambulanță cu 19 autospeciale de intervenție și ambulanțe.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00. Încă din primele informații furnizate de apelantul la 112, s-a comunicat că este vorba de un număr mare de victime, sens în care a fost imediat activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița, mai precizează informarea IGSU.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zona producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7,30, potrivit Centrului INFOTRAFIC al IGPR.

Autoritățile din județul Ialomița au declanșat sâmbătă dimineața Planul Roșu de Intervenție în cazul accidentului rutier între un microbuz cu pasageri și un tir petrecut pe DN 2A.

Reprezentanții ISU Ialomița au comunicat că Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 5,15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.916 secunde