Tragedie de proporții! Tânăr de 18 ani, mort într-un cumplit accident rutier

948
Tragedie de proporții! Tânăr de 18 ani, mort într-un cumplit accident rutier - masinarasturnata640x360-1496662892.jpg
Un accident rutier cumplit s-a petrecut azi noapte, un tânăr pierzându-și viața.

Potrivit reprezentantului ISU Sălaj, tânărul de 18 ani, Narcis Andreica, din Tamasesti era pasagerul de pe locul din dreapta față, care la sosirea forțelor de intervenție era decedat, iar cei trei pasageri aflați pe bancheta din spate, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, tot din Maramureș, și "șoferul", au fost transportați la spitalul din Zalău pentru îngrijiri medicale și investigații.

Din informațiile citate de jurnalmm.ro, Narcis era elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Henri Coandă" din Baia Mare. Era dintr-o familie înstărită, părinții lui aveau și o fermă de animale.

"Accidentul de circulație s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică (3 spre 4 iunie a.c.), la ora 00.40, pe DJ 108 D, în urma căruia un adolescent și-a pierdut viața și alți patru minori au fost răniți.Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul ca, un minor de 16 ani, din județul Maramureș, conducea autoturismul pe drumul menționat, iar între localitățile Ariniș, județul Maramureș și Cehu Silvaniei, Județul Sălaj, la ieșire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.644 secunde