Tragedie în Africa. Un tânăr român care lupta în Legiunea Străină a murit în timpul unui antrenament

1243
Tragedie în Africa. Un tânăr român care lupta în Legiunea Străină a murit în timpul unui antrenament - sorinlipovan-1510477598.jpg

Articole recomandate

Un subofițer român care lupta în Legiunea Străină a murit, săptămâna aceasta, în Djibouti (Nord Estul Africii, în Golful Aden), în timpul unui accident produs în timpul unui antrenament.


Sorin Lipovan, un orădean de 32 de ani, a fost implicat într-un accident mortal pe 7 noiembrie.


"Un subofițer al Regimentului 1 de Cavalerie din Legiunea Străină a murit în această dimineață în Djibouti, unde se afla într-o scurtă misiune, din cauza unui accident rutier, în timpul unui antrenament. Doi legionari au fost răniți în accident, dintre care unul grav. Suntem de partea familiilor lor și ne vom manifesta solidaritatea noastră legionară cu această ocazie", se arată într-un scurt comunicat despre incident, postat pe pagina de Facebook a regimentului în care lucra orădeanul, potrivit ebihoreanul.ro.

Potrivit presei din Bihor, Sorin s-a născut în Oradea, iar în ultimii ani era stabilit în Franța, pe Coasta de Azur. Tânărul era căsătorit cu o orădeancă și aveau un copil mic. Sorin Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și era specializat în Inginerie managerială și tehnologică, facultate absolvită la Oradea în 2009. În Legiunea Străină lucra din 2010.

Luna trecută, Daniel Negoiță, fost luptător în Legiunea Străină, a murit într-un accident în județul Brăila, după ce ani de zile a supraviețuit în unitatea de elită a Armatei Franceze. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era așteptat acasă de soție și de fetița lor de doar nouă luni.

FOTO: Facebook/ebihoreanul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4094 secunde