TRAGEDIE în cartierul de locuințe ieftine / Cum a căzut dulgherul de la etajul nouă al blocului

1278
1
Inspectorii de muncă au efectuat cercetări la blocul în construcții din cartierul de locuințe ieftine, ridicat de Primăria Constanța, unde azi-dimineață a avut loc un tragic accident de muncă. Potrivit inspectorilor, cel care a căzut de la etajul nouă al clădirii se numea Daniel Ionel Ichim, de 38 de ani, era angajat ca dulgher în cadrul firmei Consulting & Construction Investment SRL. Azi-dimineață, el se afla la etajul nouă și cofra balconul. Stătea pe două bucăți de placaj, una dintre acestea s-a rupt, iar bărbatul a căzut în gol, izbindu-se de pământ.

Potrivit inspectorilor, bărbatul avea instructajul privind protecția muncii, era angajat cu forme legale și avea și controlul medical făcut la zi, dar și o adeverință din care rezulta aptitudinea de a lucra la înălțime. Cercetările oamenilor legii urmează să stabilească, însă, dacă firma angajatoare a luat măsurile de protecție care se impun. "Tot ce putem noi să spunem este că la fața locului nu au fost găsite balustrade, obligatorii în cazul lucrului la înălțime. Nu știm însă dacă muncitorul avea centură individuală de protecție, pentru că până la sosirea noastră, trupul neînsuflețit a fost ridicat deja", ne-a declarat Anca Stoica, inspector de muncă. 

Comentează știrea

eu
3 martie 2012
un om a disparut

este clar cine-i vinovat !! patronul dar pt ca traim intr-o tara de kkt mortul este vinovat!! ar trebui ca domnul administrator legal al societatii sa plece vreo 5 ani in vacanta, free, pe banii statului la poarta alba !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5079 secunde