TRAGEDIE în portul Constanța / Docher STRIVIT între două ambarcațiuni

339
TRAGEDIE în portul Constanța / Docher STRIVIT între două ambarcațiuni - 21augustdocherstrivitinportulcon-1408613922.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și inspectorii de muncă efectuează cercetări, după ce, în această dimineață, un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața, strivit între două ambarcațiuni, în portul Constanța. 
Victima era angajată ca docher în firma K-Mark Avantaje, iar azi dimineață, în dana 54, participa la operațiunile de încărcare de cereale pe o navă sub pavilion Panama. "Din primele cercetări, s-a stabilit c o barjă a fost descărcată și au fost executate manevrele pentru repoziționarea celei de a doua barje, pentru descărcare. În acest timp, docherul a coborât de pe navă pe barjă, pe o scară de pisică și s-a dezechilibrat și a căzut între ambarcațiuni", a precizat pentru "Cuget Liber" Marian Becheanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța. 
Victima a fost identificată ca fiind Neculae Crudu, de 55 de ani, din localitatea Topraisar, iar potrivit anchetatorilor acesta era angajat ca docher din 23 iulie, pentru perioadă de trei luni. 
Trupul neînsuflețit a fost scos la suprafață de scafandri militari și a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 August 2014
Stire din Eveniment : Bărbat găsit mort în casă
Sâmbătă, 02 August 2014
Stire din Eveniment : Capcanele mortale ale Mării Negre
Pagina a fost generata in 0.8977 secunde