Tragedie în Tomis 3

1187
Tragedie în Tomis 3 - bee96678d85cb37eb86037d2f1e03618.jpg
Se poate spune că județul Constanța este lovit, în ultima vreme, de o serie de tragedii una mai cutremurătoare decât alta. Aseară, în jurul orei 17, un bărbat cu cetățenie italiană și-a înjunghiat concubina, după care s-a aruncat cu băiețelul, de doar doi ani, în brațe, de la etajul nouă al unui bloc din Tomis 3.

Totul s-a întâmplat la blocul T10, de la intersecția bulevardelor Tomis cu Soveja. Medicii de la Serviciul de Ambulanță spun că au fost anunțați, ieri, la ora 17,03, prin Serviciul de Urgență 112, că o femeie se află înjunghiată pe casa scării, pentru ca, după doar un minut, respectiv la ora 17,04, să fie primit un alt apel de urgență în care o ambulanță era solicitată, la aceeași adresă, pentru că două persoane, un bărbat și un copil, căzuseră de la înălțime, respectiv de la etajul nouă al blocului T10.
Prin urmare, la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe. Medicii au preluat o femeie de 35 de ani, care se afla la etajul nouă al blocului, înjunghiată în abdomen, cât și un băiețel de aproximativ doi ani, care era în stare foarte gravă, lângă bărbatul căzut pe pământul din fața blocului. Cadrele medicale nu au reușit să-l salveze pe bărbat, acesta fiind deja decedat.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul care s-a aruncat de la etajul nouă se numea Giuseppe Finocchio, avea 58 de ani, și trăia în concubinaj cu Felicia Tiron, de 35 de ani, din Constanța. Între cei doi se pare că erau discuții în ultima vreme, din cauză că cetățeanul italian era gelos. Certurile de ieri au avut însă un deznodâmânt cum nu se poate mai tragic. Italianul și-a înjunghiat, în abdomen, concubina, după care a luat în brațe băiețelul și s-a aruncat în gol de la etajul nouă. El nu a supraviețuit, dar copilul a fost transportat, în stare comatoasă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Aseară, la închiderea ediției, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Constanța, medicul Florian Stoian, ne-a declarat că micuțul se afla în stare foarte gravă, medicii depunând toate eforturile pentru a-l menține în viață. Starea mamei era însă stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.595 secunde