TRAGEDIE LA CONSTANȚA! Familie MOARTĂ într-un apartament din cartierul Tomis Nord / GALERIE FOTO

2610
2

Articole de la același autor

UPDATE: În casă anchetatorii au găsit un caiet în care erau trecute tratamentele copilului și în care părinții au scris că dacă cel mic moare ei își vor pune capăt zilelor.


UPDATE: Potrivit martorilor se pare că cel mic suferea de o tumoare și ar fi murit din cauze naturale. Părinții nu ar fi suportat gândul și și-au pus capăt zilelor. Familia tocmai se întorsese din străinătate, unde copilul a fost supus la mai multe tratamente de specialitate și investigații.




UPDATE: Din primele informații, copilul era în vârstă de 10 ani.


Polițiștii constănțeni au intrat în alertă în urmă cu câteva momente după ce într-un apartament din cartierul Tomis Nord din Constanța au fost găsite trei persoane decedate. Din primele informații bărbatul a fost găsit spânzurat, iar mama și copilul morți. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și fac cercetări. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii deoarece din apartament ieșea un miros îngrozitor. Militarii au spart ușa și au avut parte de imaginea de coșmar. Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

vasile
5 noiembrie 2015
castiguri PART TIME!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5574 secunde