TRAGEDIE LA CONSTANȚA / TÂNĂRĂ DE 17 ani, găsită SPÂNZURATĂ. În biletul de ADIO și-a explicat gestul...

5939
6
O fată, în vârstă de 17 ani, din comuna Independența, a fost găsită spânzurată. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Constanța au declarat pacienta decedată.

CITEȘTE ȘI Diriginta tinerei care s-a sinucis: "A FOST UN ȘOC!"

UPDATE - Alexandra Iuliana Pătrașcu a fost descoperită de către părinții ei, la ora 07.21. Aceștia au rămas înmărmuriți când și-au văzut fiica, atârnată de un ștreang, agățat de copacul din fața casei. Alexandra era un elev model, cu rezultate foarte bune la școală, având numai note de 9 și 10. Tânăra a lăsat un bilet de adio în care și-a motivat gestul. Ea le-a explicat părinților că și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor din dragoste. Fata îl iubea pe un tânăr, însă dragostea nu-i era împărtășită și de acesta. Trupul neînsuflețit al fetei va fi dus pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În continuare se fac cercetări de către Secția 9 Rurală Topraisar.

Comentează știrea

Adi
12 octombrie 2016
Nu

Nu la sinucidere ar trebui sa se uite romanii. https://fanaca.wordpress.com/2016/10/06/batranii-isi-vor-da-singur-cu-ciocanul-in-ce/

sofia
12 octombrie 2016
Opris

Dnz să o ierte

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

catalin
12 octombrie 2016
emotionant

Dumnezeu so ierte pe vecina mea😑😑😑

Anonim
12 octombrie 2016
Minciuni

Domnișoara Iulia, a fost o eleva foarte buna. Nu cred ca ai fost in clasa cu ea,nu cred ca ai cunoscut-o vreodată,cel mai bine nu vorbesti. Nu stii nimic despre ea! Era o eleva model!

Das Modell
12 octombrie 2016
Model?

Sper sa nu ii urmeze si altii exemplul. Cauta alte modele, nu copii dezechilibrati emotional.

Răspuns la: Minciuni
Adăugat de : Anonim, 12 octombrie 2016
Domnișoara Iulia, a fost o eleva foarte buna. Nu cred ca ai fost in clasa cu ea,nu cred ca ai cunoscut-o vreodată,cel mai bine nu vorbesti. Nu stii...

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la mâna lui Iohannis
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : ARDE O CASĂ DIN CONSTANȚA / UPDATE
Pagina a fost generata in 1.1419 secunde