TRAGEDIE LA CONSTANȚA! Un polițist s-a împușcat mortal, în secția de poliție - UPDATE

7974
2
TRAGEDIE LA CONSTANȚA! Un polițist s-a împușcat mortal, în secția de poliție - UPDATE - politist1-1475395680.jpg
Tragedie în județul Constanța, astăzi. Un polițist s-a împușcat în secția de poliție, la Cernavodă. 


UPDATE - Un polițist din Cernavodă, Radu Daniel, a fost găsit fără suflare, chiar în postul de Poliție în care lucra. Potrivit primelor informații, acesta s-ar fi sinucis cu arma din dotare. El lucra de 21 de ani la Postul de Poliție Transporturi de la Cernavodă. 


"În această dimineață a fost găsit în sediu. Se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța", au precizat oamenii legii. 


Polițistul, în vârstă de 44 de ani, avea doi copii și era divorțat. Acesta a fost găsit de un coleg de muncă. În prezent, sunt efectuate cercetări la fața locului, însă scenariul cel mai probabil rămâne sinuciderea. 


Comentează știrea

Murphy
2 octombrie 2016
Nu asa se procedeaza

Pai si cei 2 copii cui i-ai lasat, ce vor manca, cum vor invata, ce vor ajunge in viata fara ajutorul parintilor. Ei, copiii, nu au nicio vina ca s-au nascut, voi trebuia sa-i duceti mai departe in viata asta. Dumnezeu nu te va ierta pentru suicid, este o fuga de raspundere. Tu ai fost militar si trebuia sa suporti cu tarie toate vicisitudinile vietii, sa lupti pentru copiii tai. I-ai parasit si ce-ai facut ?

Dan
2 octombrie 2016
Motivul este . . .

Dar unde este MAMA?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3796 secunde