Tragedie la Murfatlar

773
4
Tragedie la Murfatlar - pompieri-1337203769.jpg
Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața, ieri dimineață, la Murfatlar, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Tragedia a avut loc pe strada Matei Corvin, între numerele 11 - 16, unde se executau lucrări de canalizare de către firma SC OG Consulting Trust SRL București.
Cercetările efectuate de polițiști și inspectori ai ITM au scos la iveală faptul că, pe la ora 10,20, un muncitor necalificat, Lucian Mărgărit, de 41 de ani, din localitatea Uliești, județul Dâmbovița, a coborât într-un șanț cu adâncimea de aproximativ șase metri pentru a dezlega chinga de prindere a unui cadru metalic ce era poziționat pe fundul șanțului, moment în care malul de pământ s-a surpat și l-a surprins pe muncitor. Lucian Mărgărit a fost prins sub malul de pământ, iar până au reușit să-l scoată pompierii, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l aduce la viață.
Cercetările continuă de către o comisie formată din inspectori de muncă și polițiști din cadrul Secției de Poliție Oraș Murfatlar pentru a se stabili împrejurările și cauzele producerii tragediei.

Comentează știrea

gigi
17 mai 2012
accident

Cercetarile continua degeaba. Exista un singur vinovat si acela e cojocaru. Rusine pdl pentru tot raul cauzat orasului si familiei decedatului.

murfatlar
17 mai 2012
...

O vina indirecta o are primarul de la Murfatlar george cojocaru pentru acest incident. Lucrari de mantuala facute pentru a-si duce la bun sfarsit campania lor nerusinata. E pacat ce s-a intamplat si sper ca vinovatii sa plateasca

Paul
18 mai 2012
despre

Votati PSD pentru investitii adevarate in orasul Murfatlar

Jos pdl
19 mai 2012
Jos cojocaru

Jos pdl.Jos cojocaru

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2537 secunde