TRAGEDIE / O adolescentă s-a spânzurat după ce a lăsat un mesaj pe Facebook

1602
TRAGEDIE / O adolescentă s-a spânzurat după ce a lăsat un mesaj pe Facebook - policeinglasgow-1485344724.jpg
Sophie Clark, o fată de 13 ani, a fost găsită fără suflare într-o pădure, după ce tatăl ei a alertat autoritățile de dispariția sa atunci când a văzut că nu s-a întors acasă după o plimbare pe care a făcut-o într-o seară.


O amplă căutare a lui Sophie Clark a început după ce ea i-a măturisit unei prietene pe Facebook că intenționează să-și facă rău, scrie spynews.ro. 


Fiica lui James Clark a încheiat conversația pe rețeaua de socializare cu un mesaj de adio. La o zi de la această întâmplare, trupul lui Sophie Clarck a fost găsit de un câine care era plimbat de stăpânul său într-o pădure din Dancing Hill, situată în orașul Sherborne din comitatul Dorset, Anglia. Deși polițiștii au căutat-o în acea zonă, nu au găsit-o. 


Cu trei luni înainte să moară, în iunie anul trecut, eleva a fost dusă la spital după ce a luat o supradoză la scurt timp după ce s-a despărțit de iubitul ei. Înainte, ea a participat la ședințe de consiliere, iar medicii i-au prescris antidepresive.


"(...) În ziua în care a murit nu au fost semne că ceva se va întâmpla în viața ei. O prietenă de la școală a vorbit cu ea pe Facebook în ziua fatidică. Ea i-a mărturisit că are intenția să-și facă rău, după care i-a transmis un mesaj de rămas bun. Acea prietenă a spus că s-a întâlnit cu ea în acea zi la școală, dar nimic din comportamentul ei nu prevestea drama care s-a petrecut (...)",a declarat șeriful, potriviti Mirror.


Mama lui Sophie Clark a murit pe când ea avea doar trei ani. La un moment dat, adolescenta și-a făcut și un blog pe care scria despre ce simte și cum se simte, dar unii dintre colegi au făcut comentarii neadecvate. Unii specialiști cred că asta a afectat-o pe copilă și cred chiar să fie motivul pentru care și-a luat viața.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde