TRAGEDIE PE ȘOSEA, LA CONSTANȚA / O FEMEIE A MURIT PE LOC, DUPĂ CE A FOST SPULBERATĂ DE O MAȘINĂ

3768
11
TRAGEDIE PE ȘOSEA, LA CONSTANȚA / O FEMEIE A MURIT PE LOC, DUPĂ CE A FOST SPULBERATĂ DE O MAȘINĂ - 11349913906234106110915137251625-1434212106.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 67 de ani și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină. Tragedia s-a petrecut pe strada Baba Novac, în zona Cimitirului Municipal. 


Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 27 de ani se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul Soveja, la volanul unui autoturism marca BMW. În fața aleei de la cimitir, femeia a traversat strada prin loc nepermis și a fost spulberată. În urma impactului șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a proptit într-un autoturism parcat.


Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva victima.


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dan
13 iunie 2015
Carul cu . . . boi!

Inapoi la carutele din mostenire nu la BMW care se vede ca nu va prieste.

Andrei
14 iunie 2015
.

Ce vina are soferul ca aia traverseaza pe unde nu trebuie?!

Răspuns la: Carul cu . . . boi!
Adăugat de : Dan, 13 iunie 2015
Inapoi la carutele din mostenire nu la BMW care se vede ca nu va prieste.
mamut septar
14 iunie 2015
bolid de bmw

Daca soferul bolidului nu avea viteza, acea femeie se afla in viata acum....

vaporeanu
14 iunie 2015
job

Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum,in premiera nationala,va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri,prin care dvs.garantat veti castiga mai multi bani,cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator,in timpul liber.Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Johabase
14 iunie 2015
Vai, vai..

Iarasi,viteza !!!!

Poetul
14 iunie 2015
accident

Zona cimitirului central de pe Baba Novac este zona cu un mare potențial de risc. Strada e îngustă, e foarte circulată, nu e delimitată strada de marcaje, nu există o trecere pentru pietoni, stația de autobuz nu e bine plasată și, ca o ultimă observație, strada ar trebui să fie lărgită sau să i se dea un sens unic. Acum o simplă idee pentru POLIȚIA RUTIERĂ. Din total numărului de mașini din Constanța cam jumătate din ele nu circulă iar din cealaltă jumătate: 15% din autoturisme nu au starea tehnică și documentele în regulă (multe circulă fără RCA), 5% sunt înmatriculate în Bulgaria, 10% sunt conduse de șoferi sub influența alcoolului, 10% circulă fără respectarea regulilor de circulație iar 10% circulă normal,regulamentar.

justitiarul
14 iunie 2015
da ?

Intradevar pietonul este primul vinovat dar , haideti sa ii dam o culpa si soferului ! Viteza si mania conteaza ! Multi maniaci pe strazi care nu pastreaza distanta si nu sunt atenti ! Cand franezi trebuie sa te uiti in oglinda frate sa nu te loveasca un bou !

catalin
14 iunie 2015
Proiect

Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online. Cerinte: - calculator cu conexiune la internet - cunostinte minime PC - adresa de email - inclinatie spre studiu si invatare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected] Program part-time sau full-time (la alegere) Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite) Nu este necesara experienta. Se ofera instruire gratuita. Plata garantata prin contract de colaborare legal. Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase. ( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk ) Ofer si solicit seriozitate !!!

@Andrei
14 iunie 2015
E plina lumea de experti

Expertul Andrei si-a dat cu parerea,ziarul are clicuri,politia masoara mortii,primaria elibereaza certificate de deces.Cauza mortii: Femeia a T.S.P.L.N si a fost S.Aveti treaba,mai pretiosilor.Nu va odihniti nici duminica.Ar mai fi de aflat daca raposata este la zi cu impozitele la stat,cu intretinerea si cu ratele la banca.Este la zi ? Foarte bine,si-a facut datoria fata de noi.Femeia a traversat strada prin loc nepermis și a fost spulberată.Mai pe scurt,F a TSPLN si a fost S.Nu pierdeti timpul cu nimicuri.Mai neobositilor,mai Andrei pentru efortul asta meritati un cârnacior.Mancati-l linistiti ca v-ati facut datoria.Sa visati frumos !

Răspuns la: .
Adăugat de : Andrei, 14 iunie 2015
Ce vina are soferul ca aia traverseaza pe unde nu trebuie?!
hh
14 iunie 2015
aloo primaria

nimeni nu zice ca NU exista Trotuar in zona? Tre sa mergi prin boscheti, masini...ia faceti o simulare de la institut pana la cimitir

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Copil lovit de mașină pe "zebră"
Pagina a fost generata in 0.5126 secunde