TRAGEDIE RUTIERĂ. Fotbalist român, mort pe loc! Avea numai 27 de ani...

3116
TRAGEDIE RUTIERĂ. Fotbalist român, mort pe loc! Avea numai 27 de ani... - 148853844866-1488541884.jpg

Articole recomandate

Tragedie în lumea sportului. Un fotbalist de numai 27 de ani a murit pe loc, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.


xxx


Fotbalistul Sorin Mureșan a mers cu prietenii la terenul de fotbal de la Câțcău (jud. Cluj), pentru un joc amical. După meci, în drum spre acasă, a avut un moment de neatenție, iar autoturismul pe care îl conducea - un Volkswagen Passat - a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcției de mers, s-a izbit de un mal de pământ și s-a rostogolit de mai multe ori.

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Câțcău, chiar la intrarea în județul Sălaj. A fost apelat numărul 112, iar la fața locului au ajuns ambulanța și o mașină de descarcerare.


Din cauza faptului că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat prin luneta mașinii la câțiva metri, direct în mijlocul drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a murit pe loc, după cum au declarat și doctorii de la Serviciul de Ambulanță din Dej, scrie sportulsalajean.ro


Din acest sezon, clujeanul în vârstă de 27 de ani a îmbrăcat tricoul formației Someșul Gâlgău, ce evoluează în Seria EST a Ligii a V-a din Sălaj. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Eveniment : AUTOCAR LOVIT ÎN PLIN DE TREN!
Pagina a fost generata in 2.3214 secunde