Tragedie rutieră la CONSTANȚA. Doi bărbați au murit, iar un al treilea este în comă

934
1
Tragedie rutieră la CONSTANȚA. Doi bărbați au murit, iar un al treilea este în comă - saaamedicismurdfatales1359468811-1367825867.jpg

Articole de la același autor

Tragedie la Constanța. Doi bărbați au murit în urma unui accident rutier. Memet Memet, de 60 de ani, din Băneasa, conducea o Dacia 1310 pe drumul național 3, în afara localității Băneasa, către Ostrov. Ajungând la kilometrul 139, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat din plin într-un copac. În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta față, Bilent Osman, de 42 de ani, din Băneasa, au murit pe loc. Marian Chirea, de 44 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la spital, unde se află în stare gravă. La sosirea medicilor SMURD, pacientul era inconștient, prezenta multiple fracturi și era instabil hemodinamic și respirator. Echipajul SMURD l-a sedat, intubat și drenat toracic în plin câmp. 


 
"Un echipaj cu medic ar fi ajuns din Constanța până la locul accidentului în două ore, nu în 20 de minute cum am ajuns noi. Practic, fără acest elicopter, pacientul nu ar fi supraviețuit. Noi l-am predat colegilor stabilizat", a declarat dr. Mircea Leu. În urma cercetărilor, polițiștii rutieri au descoperit că șoferul mașinii, Memet Memet, nu avea permis de conducere pentru categoria de autovehicule pe care o conducea.


Comentează știrea

Codrut
6 mai 2013
Sincère condoleante familiilor

Am fost prieteni. Trist,tragic,imi pare foarte rau. Odihneasca-se in pace!!!

Pagina a fost generata in 2.6347 secunde