TRAGEDIE RUTIERĂ. UN MANELIST ȘI COLEGUL SĂU, MORȚI! Autoturismul lor s-a izbit într-un semn de intrare în localitate

3411
TRAGEDIE RUTIERĂ. UN MANELIST ȘI COLEGUL SĂU, MORȚI! Autoturismul lor s-a izbit într-un semn de intrare în localitate - 646x404-1494834210.jpg

Articole recomandate

Doi muzicieni au murit, în această dimineață, într-un teribil accident rutier. Autoturismul în care se aflau a lovit soclul unui semn de intrare în localitate. Accidentul s-a produs în satul Anieș, pe DN17 D. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de o oră, cei doi nu au putut fi salvați.



xxx


Accidentul s-a produs în jurul orei 6:00. Șoferul unui autoturism care se deplasa pe DN17 D, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit cu violență soclul unui semn de intrare în localitate. În autoturism erau doi bărbați din Bistrița, de 35 de ani, muzicieni de profesie. Cei doi au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului, pompierii de la Descarcerare având nevoie de mai bine de 10 minute pentru a-i extrage.


Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au găsit pe cei doi în stop cardio-respirator. Mai bine de o oră s-au chinuit echipajele medicale să îi readucă la viață pe cei doi folosindu-se de manevrele de resuscitare, fără succes însă. Unul dintre ei este toboșar, iar celălalt cântăreț de manele. Cei doi cântaseră la un botez la un restaurant din Bistrița, iar în momentul producerii accidentului se îndreptau spre comuna Rodna. 


Unul dintre cei doi decedați este Alin Molnar, un cântăreț de manele de 35 de ani din Bistrița. Acesta era căsătorit și avea un copil de doar câțiva anișori. Lăutarul, care a terminat Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, era cel mai cunoscut cântăreț de manele și muzică de petrecere din Bistrița-Năsăud. Alin Molnar era însoțit de un alt muzician, un toboșar de aceeași vârstă, alături de care, se pare obișnuia să cânte, scrie adevarul.ro









Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3312 secunde