Tragedii, sinucideri, tâlhării. IPS Teodosie, chemat să alunge "spiritele rele"!

3683
22
Tragedii, sinucideri, tâlhării. IPS Teodosie, chemat să alunge
Parcă necuratul și-a băgat coada, iar peste Constanța s-au abătut, în ultima vreme, multe nenorociri: accidente peste accidente rutiere, soldate cu pierderi de vieți omenești, sinucideri, incendii, dispariții, furturi și tâlhării.

Au murit, doar în ultimele zile, în condiții bizare, tineri, femei, iar o adolescentă este căutată și la această oră, în cazul său existând suspiciunea că s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă.

Femei în vârstă sunt tâlhărite ziua în amiaza mare de golani fără frică de lege sau de polițiști, mașini sunt sparte cu regularitate în mai toate cartierele, iar alții mai labili psihic au decis să-și pună capăt zilelor, fie aruncându-se de la etaj, fie punându-și ștreangul de gât, fie aruncându-se în fața trenului. Copleșiți de problemele cotidiene sau trădați în dragoste, nu au mai găsit altă soluție decât să-și încheie conturile cu viața.

Când se va încheia această serie neagră? Sperăm cât mai curând! Iată ce ne scrie, în acest sens, un cititor al ziarului nostru.

"De mii de ani, atunci când românii au trecut prin vremuri de restriște, au apelat la sprijinul bisericii. Preoții trebuie să fie mai prezenți în viața comunității locale, ar trebuie să țină mai multe slujbe în spațiul public, să își facă simțită prezența nu numai de sărbători, de Bobotează, de Paști sau de Crăciun. Poate nu ar fi rău ca Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, să țină slujbe în spații publice, să le reamintească oamenilor că trebuie să fim mai buni, mai înțelegători, mai toleranți. Poate că mulți dintre teribiliști vor mai fi temperați de pildele Bisericii. Ar merita încercat, educația - sub toate formele - este esențială pentru viitorul comunității", a transmis Adrian Costescu.

Un punct de vedere la care subscriu. Ba, mai mult, școala și biserica ar trebui să facă front comun, pentru a mai domoli puțin "spiritele rele". 

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Maria
22 noiembrie 2017
Scaparea mea esti Tu

Asa e are dreptate acest cetatean. Sa vina Prea Inaltul sa se roage ca multe s-au abatut asupra judetului in ultima luna cel putin. Doamne ajuta-ne pe noi pacatosii!!!

SRI
22 noiembrie 2017
prostia

Da sau abatut f multe asupra constantei ex ..prostia incompetenta ..coruptia care bantuie toate institutiile ..si iar prostia si lipsa de civilizatie si cultura ..oras oriental condus de interlopi ..vezi ce faci TEODOSIE k periprava te asteapta ..

Nu conteaza
22 noiembrie 2017
Prostie

Asta care mananci cacat. Mai du te dracu mai jigodie. Fa si tu un lucru bun in mortii matii.

Meloman
22 noiembrie 2017
Fara circ

Sa stea in gipsul lui teodosie si sa nu ne zgiriie timpanele cu vocea lui de tap castrat.Mai usor cu biserica si religia si mai mult cu cartea si ginditul cu creierul personal.

Tc
22 noiembrie 2017
Tragedii

Astia sunt locuitorii care populeaza orasul in frunte cu Teodosie!Oras de machidoni, tigani si manelisti.

Tc
22 noiembrie 2017
Tragedii

Astia sunt locuitorii care populeaza orasul in frunte cu Teodosie!Oras de machidoni, tigani si manelisti.

Liviu Burebista
22 noiembrie 2017
pt SRI

Tovarasul SRI, sa inteleg ca esti fost securist? Sau fost paznic tortionar , la Periprava si Canal? Inca nu a-ti disparut bestii securisto-comuniste? Ateistii comunisti, a-ti distrus toata elita intelectuala, culturala si spirituala a Romaniei. Numai niste vipere comuniste ca tine i-si inchipuie ca, toate intamplarile negative care se produc in Constanta, sant din cauza Arhiepiscopului Tudosie.

Răspuns la: prostia
Adăugat de : SRI, 22 noiembrie 2017
Da sau abatut f multe asupra constantei ex ..prostia incompetenta ..coruptia care bantuie toate institutiile ..si iar prostia si lipsa de civilizatie...
Liviu Burebista
22 noiembrie 2017
scuze

Arhiepiscopul Teodosie

Arabu
23 noiembrie 2017
Doamne ocroteste-i pe romani !

Cum se poate ruga un infractor ?!!?! Teodosie, tu te-ai depărtat de Dumnezeu prin gândul și faptele tale, orice " rugaciune" ai spune , v-a rămâne fără raspuns din partea Lui !!!

Alex
23 noiembrie 2017
Doamne ajuta

Poate schimba preainaltul sistemul de cacat si hotii de la putere. Si-a bagat necuratul coada ca nu avem infrastructura si ca legea nu se respectra si e plin de mafioti pe strada. Si-a bagat necuratul coada ca lumea nu mai rezista si isi pierde rabdarea si cei disperati renunta la lupta cu viata.

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8303 secunde