Transport ilegal de pește, depistat de polițiștii Gărzii de Coastă

973
Transport ilegal de pește, depistat de polițiștii Gărzii de Coastă - sta50002-1325936145.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră constănțeni și tulceni au depistat trei cetățeni care transportau cantități de pește fără documente legale.

Lucrătorii P.T.F. Midia au oprit pe drumul ce leagă Năvodari de Sibioara un autoturism marca Opel Astra, în care se aflau doi bărbați de 31 și 27 de ani, ambii domiciliați în satul Sinoe.

În urma controlului asupra autovehiculului a fost descoperită, în portbagajul acestuia, o cantitate de 74 kilograme de pește din specia știucă și caras, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de proveniență.

Cantitatea de pește, în valoare de aproximativ 268 lei, a fost confiscată și predată spre valorificare unei societăți de profil.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport a peștelui fără documente legale.

De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea au depistat pe malul Dunării un bărbat de 43 ani, domiciliat în localitatea Grindu, care avea asupra sa 2 unelte de pescuit tip avă și o cantitate de pește.

Plasele, în lungime de aproximativ 60 de metri, au fost confiscate, iar cantitatea de pește a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Pescarul amator este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și folosire a uneltelor de pescuit comercial de către persoane neautorizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde