"Trebuie condamnat pe viață sau chiar la moarte! Mergea cu viteză și luase și droguri"

422
1

Articole recomandate

Luni seara, la locul teribilului accident de pe Șoseaua Râmnicu sărat din Brăila, în "Stația groazei", zeci de brăileni au venit să se roage și să aprindă lumânări pentru cele patru femei și un bărbat uciși de un șofer drogat în dimineața acestei zile. Cei mai multi dintre cei prezenți spun că șoferul trebuie să primească ani grei de închisoare, dar să fie cercetați și cei care i-au dat permis de conducere, în condițiile în care există suspiciunea de epilepsie.

"Trebuie să înfunde pușcăria, mergea cu viteză și luase și droguri. Nemernicul ăsta trebuie condamnat pe viață sau chiar la moarte", spunea unul dintre oamenii veniți să aprindă o lumânare, potrivit infobraila.ro

Comentează știrea

Incompetentii din sistem
5 aprilie 2016
Unde sunt medicii care trebuie sa explice aceste lucruri ?

Persoanele cu boli neurologice (epilepsie), psihice, endocrinologice nu au voie sa consume substante care sa duca la agravarea acestor boli: le este INTERZIS sa consume substante excitabile pt creier:cofeina, alcoolul, cimbru, etc. Medicii de familie si cei specialisti sunt la fel de vinovati pt ca nu explica, nu informeaza si nu fac preventie pt aceste probleme de sanatate. Cati oameni cunosc ca daca ai epilepsie sau insomnie sau hipertiroidism nu ai voie sa bei cofeina?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8807 secunde