Trei accidente rutiere în 24 de ore, la Constanța

392
La data de 25 august, în jurul orei 00.55, în municipiul Constanța, Maria Caraiola, de 44 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Pandurului și ajungând la intersecție cu Șoseaua Mangaliei, pătrunde în intersecție și intră în coliziune cu un autoturism condus de Vladimir Georgiu, de 50 de ani, din București care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară privind pe Stere Caraiola, de 47 de ani, pasager pe locul din dreapta față în primul autoturism.

Tot ieri, în jurul orei, 15.25, în municipiul Constanța, Andrei Giti, de 23 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Suceava, efectuează virajul la stânga, nu acordă prioritate de trecere și intră în coliziune cu un autoturism condus de Georgeta Lipcea, de 26 de ani, din Constanța care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

Cu o seară înainte, în municipiul Constanța, Sorinel Coadă, de 44 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia și ajungând la marcajul pietonal din zona Universității Ovidius, din cauza nerespectării distanței corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Adrian Caloianu, de 25 de ani, din Constanța, care se afla oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Adrian Calioanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3453 secunde