Trei bărbați găsiți morți în propriile case

469
În decurs de 24 de ore, oamenii legii au fost solicitați la trei cazuri în care proprietarii unor case nu au mai dat semne de viață de ceva timp, polițiștii fiind nevoiți să solicite ajutorul rudelor pentru a intra în locuințele acestora.
Andrei Florea, de 66 de ani, din Constanța locuia de mai mult timp singur. De câteva zile, fratele acestuia îl tot suna la telefon însă nu i se răspundea. Speriat că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, el a cerut ajutorul polițiștilor și, în prezența lor, a spart ușa locuinței. Andrei Florea a fost găsit mort în cada din baie. Rudele spun că bărbatul avea probleme medicale. La rândul lor, polițiștii susțin că nu sunt suspiciuni, iar bărbatul nu avea urme de violență pe corp. Și Ion Țone, de 66 de ani, din Constanța, a fost găsit mort în locuința lui, cel mai probabil acesta decedând în urma unui infarct.
Cel de-al treilea deces a fost descoperit în localitatea Năvodari. Oamenii legii au fost solicitați de locatarii unui bloc care le-au spus că din apartamentul unui vecin vine un miros greu de suportat. După ce ușa casei a fost spartă, oamenii legii au descoperit că proprietarul Dan Năsui, de 54 de ani, era mort. Din primele cercetări, se pare că bărbatul era mort de cel puțin o săptămână. Toate cele trei cadavre au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiilor care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7078 secunde