Trei femei s-au folosit de identități false și au creat un prejudiciu de un milion de euro

591
Trei femei sunt cercetate de polițiștii constănțeni după ce, sub identități false, au indus în eroare reprezentanții mai multor societăți pentru achiziționarea de active ale unor firme de turism, prejudiciul estimat fiind de un milion de euro.
Potrivit anchetatorilor, în perioada februarie - august 2008, Emilia Moldoveanu, Ioana Ungureanu și Stela Bardaș s-au folosit de identități și calități false, care aparțineau unor persoane cu funcții de conducere din cadrul a două societăți din Eforie cu profil turistic, respectiv SC "Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagră" SA Eforie și SC "Carmen Sylva 2000" SA Eforie.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanța au descoperit că cele trei au indus în eroare mai multe persoane, pe care le-au convins să plătească, în avans, diverse sume de bani, totalizând peste 1.000.000 de euro, în vederea achiziționării unor active din patrimoniul societăților.
Anchetatorii le-au prezentat pe Emilia Moldoveanu, de 41 de ani, din Constanța, și Stela Bardaș, de 35 de ani, din localitatea Nazarcea, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și față de ele s-a dispus cercetarea în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals privind identitatea, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.
Ele urmează să fie prezentate judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii o vor prezenta și pe Ioana Ungureanu, cea de-a treia persoană cercetată în acest caz, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.807 secunde