Trei indivizi din Constanța specializați în furturi, "vizitați" de mascați

347
Trei indivizi  din Constanța specializați în furturi,
Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, împreună cu lucrători ai Serviciului Rutier, jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și polițiști locali, au executat, ieri, o razie în localitatea Valu lui Traian. Acțiunea vine după ce în zonă au fost înregistrate mai multe furturi din locuințe și anexe gospodărești, furturi din autoturisme și din societățile comerciale.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la trei suspecți, cu vârste între 19 și 26 de ani, care, în noaptea de 23 spre 24 februarie, ar fi agresat un bărbat din localitatea Valu lui Traian. Polițiștii constănțeni i-au condus pe cei trei suspecți la sediul Postului de Poliție Valu lui Traian, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Curtea de Argeș, care transporta, cu un TIR, cantitatea de 15 m cubi material lemnos, fără a îndeplini condițiile legale. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5935 secunde