Trei jurnaliști turci au fost jefuiți la Constanța

502
Trei jurnaliști de la postul de televiziune TRT din Turcia au fost jefuiți la Constanța. Ziariștilor le-au fost furate aparatura video și bani din autovehiculul cu care se deplasaseră în interes de serviciu în România.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, Gelu Manolescu, a declarat că ziariștii, respectiv doi cameramani și un reporter, au reclamat la poliție că au descoperit jaful duminică, între orele 21,10 - 22,15, când s-au întors la dubița parcată în apropierea Gării din Constanța.

Cei trei susțin că le-au fost furate două camere de filmat profesioniste, marca Sony, în valoare de circa 25.000 de euro fiecare, 11.000 de euro, 4.800 de lire turcești, un buletin de identitate și un pasaport. Prejudiciul total însumează 275.000 de lei.

Reprezentantul IPJ a declarat că "jurnaliștii parcaseră mașina în zona respectivă pentru că au mers la un restaurant să mănânce. Când s-au intors la dubiță au văzut că geamul portierei fusese forțat, iar bunurile și banii lor dispăruseră".

Gelu Manolescu spune că ancheta, desfășurată de agenții Secției 3 de Poliție din Constanța este în derulare și există un cerc de suspecți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5921 secunde