Trei mașini au ars în parcarea unui mall. Trei persoane au fost duse la spital

173
Trei mașini au ars în parcarea unui mall. Trei persoane au fost duse la spital - foc-1574611620.jpg

Articole recomandate

Sute de persoane au fost evacuate din mall-ul Sun Plaza, aflat în sectorul 4 al Capitalei, după ce o mașină a luat foc în parcarea subterană, în jurul orei 16:00. Incendiul a fost stins de pompieri la scurt timp.


Trei persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza au primit asistență medicală și au fost transporttate la spital. De asemenea, trei mașini au fost distruse, a anunțat ISU București – Ilfov.


Reprezentanții complexului urmează să transmită un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate și care așteaptă să aibă din nou acces în parcare, pentru a-și recupera autoturismele.


Reprezentanții ISU anunță că încă nu a fost evacuat fumul și sunt în desfășurare, iar accesul nu se va face decât atunci când vor fi îndeplinite condițiile de siguranță.


Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, a precizat ISU București - Ilfov.


Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat cu foarte mult fum, iar fumul a ajuns și în incinta mall-ului.


Pompierii urmează să stabilească și cauza izbucnirii incendiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9577 secunde