Trei mașini de lux, mistuite în cartierul Coiciu

961
Trei mașini de lux, mistuite în cartierul Coiciu - masinaincendiata-1320053099.jpg
Trei autoturisme de lux au fost distruse într-un incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 3, pe strada 8 Martie, din cartierul Coiciu.
Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța chemați la fața locului au stins flăcările în scurt timp. Chiar și așa, unul dintre bolizi a ars în totalitate, pe când celelalte două au ars doar parțial.
Potrivit informațiilor oferite de ISU "Dobrogea", în incendiu a ars în întregime BMW-ul, înmatriculat CT-26-ANA, iar o mașină marca Sang Yong CT-25-COV și o Kia Torento cu numărul CT-03-COV au fost parțial avariate. Acestea se aflau parcate în fața și în spatele BMW-ului. Pompierii au reușit să lichideze flăcările după aproximativ o oră. În timpul incendiului, izolația de pe o casă din apropiere s-a deteriorat.
Proprietarii celor trei mașini care s-au văzut în câteva zeci de minute fără investiții de zeci de mii de euro au declarat că nu știu să aibă dușmani care să fi provocat incendiul și că, cel mai probabil, este vorba de un simplu accident.
Aceste lucru au spus și pompierii după ce au analizat autoturismele. Din câte se pare, flăcările au pornit de un scurt circuit produs la instalația electrică a BMW-ului, focul extinzându-se apoi la celelalte două autoturisme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.391 secunde