Trei migranți pakistanezi, întorși din drum!

185
Trei migranți pakistanezi, întorși din drum! - treimigrantipakistanezi-1389115086.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat alți trei cetățeni pakistanezi care au trecut ilegal "frontiera verde" în România, pe jos, din Bulgaria.

Luni, 6 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Ostrov au desfășurat, în baza unei informații, o acțiune de combatere a migrației ilegale în zona de competență. Astfel, în jurul orei 8.40, au identificat, în apropierea localității de frontieră Almalău, din județul Constanța, un grup format din trei persoane de sex masculin.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că bărbații în cauză sunt cetățeni pakistanezi, cu vârste între 22 și 30 ani, care au ales să intre ilegal în România, prin trecerea pe jos a "frontierei verzi" dinspre Bulgaria.

Cei trei bărbați pakistanezi au declarat că intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen.

Întregul grup de migranți a fost predat, în cursul zilei de 6 ianuarie, autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.

Polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor pakistanezi actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3278 secunde