Trei pakistanezi ascunși într-un tir, identificați la Negru Vodă

133
Trei pakistanezi ascunși într-un tir, identificați la Negru Vodă - treipakistaneziascunsi-1427481001.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați de origine pakistaneză au fost identificați, vineri, de către polițiștii de frontieră constănțeni, la Negru Vodă, într-un tir care transporta textile din Turcia. Bărbații erau ascunși printre mărfuri și intenționau să treacă ilegal granița, pentru ca mai apoi să-și continue călătoria. 


În jurul orei 9.00, oamenii legii au oprit pentru control un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina, încărcat cu textile din Turcia pentru Ucraina, la volanul căruia se afla V.V., un bărbat de origine ucraineană, în vârstă de 44 de ani. În urma controlului, polițiștii au sesizat o tăietură în partea superioară a prelatei remorcii, ceea ce i-a determinat să controleze în detaliu compartimentul în care se afla marfa. Nu mică le-a fost mirarea să-i găsească ascunși acolo pe cei trei migranți, care nu aveau asupra lor niciun act de identitate. 


Din verificările polițiștilor, s-a stabilit că bărbații erau cetățeni pakistanezi și intenționau să intre ilegal în țara noastră. Persoanele au fost predate autorităților bulgare, care vor continua cercetările.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2085 secunde