Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în intersecția de la City Park Mall

325
Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în intersecția de la City Park Mall - politistpolitiarutiera-1350215818.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au fost rănite, astăzi, într-un accident rutier care a avut loc în Constanța.


În jurul orei 3, Andreea Cristina Florea, de 20 de ani, din Călărași, care conducea un autoturism marca Opel, pe strada Soveja, dinspre strada Primăverii către bulevardul Tomis, ajungând la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecerea", astfel că a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de Neculai Munteanu, de 64 de ani, din Constanța, care circula pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre bulevardul Tomis spre strada Soveja.


În urma coliziunii, a fost rănit șoferul Daciei și doi pasageri din aceasta, Loredana Andreescu, de 18 ani, și Eren Karatan, de 19 ani, ambii din Constanța. Victimele au fost transportate la spital, unde medicii le-au diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier, după care au fost trimise acasă.


Pe numele șoferiței vinovate a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Mopedist rănit la Lumina
Pagina a fost generata in 0.3638 secunde