Trei răniți în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore

828
Polițiștii rutieri au fost sesizați în ultimele 24 de ore cu privire la trei accidente ușoare.
Ieri, în jurul orei 12.00, în municipiul Constanța, Paul Mihai Leu, de 43 de ani, din Constanța, a condus o autoutilitară pe strada Nicolae Milescu, iar în dreptul intersecției cu strada Dezrobirii, a virat la dreapta și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului Constantin Leu, de 74 de ani.
Tot ieri, în jurul orei 19.59, în localitatea Lumina, Victor Mașcă, de 52 de ani, a condus un moped pe strada Pelicanului și în zona grădiniței, a accidentat-o ușor pe Ruxanda Micu, de 68 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului mopedului a fost înregistrată valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar femeia nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, deși emana halenă alcoolică.
În decursul aceleiași zile, în jurul orei 23.50, Amet Oral Sait, de 35 de ani, din localitatea Amzacea, a condus un autoturism pe DN38, în localitatea Topraiasar și l-a accidentat ușor pe Demirel Geani, de 41 de ani, din Topraisar, care s-a angajat în traversarea părții carosabile pe lângă bicicletă prin loc nepermis și fără să se asigure.
În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul pietonului, a fost înregistrată valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.522 secunde