Trei tinere au murit într-un accident provocat din cauza vitezei!

522
Trei tinere au murit într-un accident provocat din cauza vitezei! - accidentmortalzimnicea349768400-1525600953.jpg

Articole recomandate

Trei tinere, două de 19 ani și una de 17 ani, au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident produs din cauza vitezei, pe DN5 C, la intrarea în comuna teleormăneană Năsturelu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman. În accident a mai fost rănită grav o altă fată de 19 ani.



''În noaptea de 6 mai, în jurul orei 2.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Năsturelu a avut loc un accident rutier. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat următoarele: în timp ce o tânără de 19 ani din Zimnicea conducea un autoturism pe DN5 C, la intrarea în comuna Năsturelu, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în partea stângă'', precizează IPJ Teleorman.

În accident au murit conducătoarea auto, care avea 19 ani, alte două tinere, în vârstă de 17, respectiv 19 ani. O altă fată, de 19 ani, care era în mașină, este grav rănită. Conform IPJ Teleorman, fetele erau din Zimnicea, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6026 secunde