Trei tineri au fost reținuți de Poliție, după ce ar fi atacat și jefuit mai multe femei

213
2
Trei tineri au fost reținuți de Poliție, după ce ar fi atacat și jefuit mai multe femei - arest-1481964105.jpg

Articole recomandate

Trei bărbați care au jefuit femei pe stradă, au fost reținuți, vineri, de polițiștii din Botoșani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Daniela Gheorghiescu, informează Agerpres.

Cei trei au vârste cuprinse între 20 și 28 de ani și sunt cercetați pentru tâlhărie calificată. Anchetatorii îi suspectează că, miercuri și joi, după lăsarea întunericului, ar fi urmărit cinci femei din municipiul Botoșani pe care le-au lovit violent, iar apoi le-au furat poșetele.

În timp ce unul dintre tineri a fost reținut vineri, în municipiul Dorohoi, ceilalți doi s-au deplasat în municipiul Suceava unde, de asemenea, ar fi tâlhărit o femeie de 59 de ani.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurori, care urmează să propună arestarea preventivă a celor trei tineri.

Comentează știrea

Florin
17 decembrie 2016
Brute nu oameni

Astia nu pot fi numiti oameni,sunt niste bestii,monstri,brute.Pentru ei nu exista pedeapsa in codul penal,asemenea nenorocoti nu merita sa traiasca printre noi,ar trebui omorati fara mila,batuti pana la moarte asa cum si ei au batut acele biete femei fara aparare.Cred ca am ajuns in punctul in care trebuie sa incepem sa ne facem singuri dreptate,justitia estevprea ingaduitoare in cazul unora ca nenorocitii astia !!!

Marin
17 decembrie 2016
Talhari

Asa este,nu merita decat pedeapsa capitala,chiar daca nu au omorat pe nimeni,dar ei nu trebuie sa traiasca printre noi.La spanzuratoare in piata publica cu ei !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.096 secunde