În toiul nopții

Trei tineri furau benzină din rezervoarele mașinilor

303
Trei tineri furau benzină din rezervoarele mașinilor - 4-1339831426.jpg
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 03.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe str. Frigului, din Constanța, au simțit un miros puternic de benzină. Au cercetat zona și au obsevat că din rezervorul unui autoturism Matiz, se scurge benzină. La aproximativ 15 metri, au mai descoperit o altă mașină, din rezervorul căreia se scurgea benzină.

Cu aproximativ trei minute înainte de a ajunge pe această stradă, pe o stradă din apropiere, jandarmii au observat un autoturism Opel, cu numere de Bulgaria, în care se aflau mai persoane.

Imediat patrula de jandarmi a cerut sprijinul unui echipaj auto din zonă și împreună cu aceștia au început să cerceteze zona. În aproximativ 10 minute, pe o stradă, au observat autoturismul Opel. La apropierea de acesta, șoferul a demarat în trombă, dar a fost blocat după aproximativ 50 de metri, după nenumărate somații prin voce și semnale acustice.

În portbagajul autoturismului au fost găsite șapte bidoane cu capacitatea de 5, 7,10, 20 de litri, în care se afla benzină și o bormașină. Persoanele în cauză, trei tineri din Constanța, cu vârste între 19 și 32 de ani, le-au declarat jandarmilor că au sustras combustibilul prin găurirea rezervoarelor cu ajutorul bormașinei din portbagaj.

Suspecții au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5803 secunde