Bifurcația blestemată!

Trei tineri răniți grav într-un accident, pe drumul spre Costinești

975

Articole de la același autor

Un accident deosebit de grav s-a petrecut ieri, la prânz, pe DN39, la bifurcația cu drumul care duce spre stațiunea Costinești. Trei tineri - doi băieți și o fată - au fost răniți grav și se află la Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce un alt tânăr, șofer al unei camionete, a ieșit în drumul național fără să acorde prioritate. A fost lovit de un autoturism Peugeot, cu volan pe dreapta, care circula pe drumul cu prioritate, condus de un tânăr de 26 de ani, din Bacău.

Impactul deosebit de puternic a făcut ca autoutilitara să se răstoarne în mijlocul drumului. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat zeci de minute până când pompierii au reușit să-l scoată din fiarele contorsionate. Cel mai grav a fost rănit un tânăr de 17 ani, care se pare că ar fi fost aruncat din mașină în momentul impactului. Acesta era inconștient la sosirea medicilor, prezenta un traumatism craniocerebral și a fost preluat de elicopterul SMURD. O altă tânără, policontuzionată, a fost transportată la spital de o ambulanță.

Primul care le-a acordat ajutor celor trei victime a fost un paramedic din București, aflat în vacanță. Acesta a stat permanent lângă șoferul încarcerat, până s-a reușit deblocarea acestuia.

"La sosirea echipajelor de intervenție și prim ajutor la fața locului, un bărbat deja acorda prim ajutor medical victimelor. Acesta a stat și a ajutat colegii pentru stabilizarea victimei încarcerate. Este vorba despre plt. maj. Cristian Bogdan Badea, paramedic încadrat pe moto SMURD la Detașamentul Terapie Intensivă Mobilă București Ilfov, și se afla în concediu", povestesc reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Poliția Rutieră efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a petrecut accidentul. Din primele informații, de vină ar fi conducătorul autoutilitarei, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Tulcea, care nu a acordat prioritate la ieșire în DN39. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6167 secunde