Trei tineri, suspectați că furau combustibil din rezervoarele mașinilor

135
Trei tineri, suspectați că furau combustibil din rezervoarele mașinilor - furt-1350910327.jpg
Trei tineri care aveau un comportament suspect i-au pus pe jar, în dimineața zilei de 21 octombrie, pe la ora 4,30, pe membrii unui echipaj de siguranță publică alcătuit dintr-un polițist de la Secția 4 și un jandarm de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța. Cei trei se aflau pe bulevardul IC Brătianu, în dreptul unei unități de învățământ, și dădeau târcoale unui autoturism parcat.

Cei trei tineri au fost legitimați, așa stabilindu-se că este vorba de Antoniu S.T., de 20 de ani, Florin B.D., de 19 ani, și Adrian C., de 29 de ani, toți din Constanța, acesta din urmă fiind și șoferul mașinii.

Întrucât tinerii nu și-au putut justifica prezența în zonă, s-a procedat la verificarea autoturismului, ocazie cu care în portbagaj au fost descoperite trei bidoane din plastic (două cu capacitatea de șase litri și unul de cinci litri), ce conțineau produs petrolier, cu miros și aspect specific benzinei, a cărui proveniență, de asemenea, nu au putut-o justifica.

Având în vedere aspectele constatate, cei trei au fost conduși la sediul unității de poliție pentru continuarea verificărilor, tinerii fiind suspectați de sustragerea de carburant din rezervoarele autoturismelor.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 4 în colaborare cu polițiștii Secției 2 s-a stabilit că cei 14 litri de combustibil găsiți asupra tinerilor au fost sustrași în noaptea respectivă din rezervorul unui autoturism ce se afla parcat pe Aleea Topolog, din municipiul Constanța.

În cauză prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% și restituit părții vătămate.

Cercetările sunt continuate de polițiști, cu suspecții în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1821 secunde