Trei turci vroiau să treacă ilegal granița în România

245
Trei turci vroiau să treacă ilegal granița în România - fbe77ad230d9319dccf7c5006a012c06.jpg
Trei cetățeni turci care vroiau să ajungă în Spațiul Schengen, au fost prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România.
În cursul zilei de duminică, polițiștii de frontieră de la Ostrov au depistat doi tineri, care vroiau să treacă ilegal granița în țara noastră. Ei au fost duși la sediul Poliției iar din cercetări a reieșit că cei doi se numesc Omer Cherim, de 28 de ani, și Muzzaffer Gifer, de 21 de ani.
Totodată, autoritățile de frontieră din țara vecină au depistat la granița româno-bulgară un alt cetățean turc Ahmet B., în vârstă de 19 ani, prieten cu cei doi, care încerca și el să treacă ilegal granița.
Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor s-a stabilit că cetățenii turci intenționau să-și continue deplasarea într-o țară din Spațiul Schengen, folosindu-se de documente de călătorie bulgărești false.
Cei doi cetățeni turci prinși de polițiștii de frontieră români au fost predați omologilor din Bulgaria care le-au întocmit dosare penale. Totodată, și cel de-al treilea turc s-a ales cu dosar penal pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6048 secunde