Tribunalul Constanța verifică dacă unul dintre suspecții jafului de la Hârșova este arestat în altă cauză

2266
Tribunalul Constanța verifică dacă unul dintre suspecții jafului de la Hârșova este arestat în altă cauză - 33c8c59cdc20e0e78feb6bdc1028c0e7.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, ieri, acordarea unui nou termen în dosarul în care George Cristian Ene, Marian Alexandru Lupu, Mihai Sîntion, Vasile Saviuc și Ionuț Velichea sunt cercetați pentru implicarea în comiterea jafului de la Hârșova, din luna noiembrie 2008, soldat cu o pagubă de aproape jumătate de milion de euro. Pentru că Marian Chiocariu, omul de afaceri de la care s-au furat banii, a spus instanței că inculpatul care lipsea la înfățișarea de ieri, Ionuț Velichea, acuzat de tăinuire în acest dosar, ar fi fost arestat în altă cauză, judecătorul a decis ca demararea audierilor să fie amânată pentru un termen ulterior, timp în care completul trebuie să se lămurească dacă zvonurile ce îl privesc pe Velichea sunt reale sau nu. Astfel, în acest sens, Tribunalul a dispus emiterea unor adrese către Administrația Națională a Penitenciarelor, cât și la Inspectoratul General de Poliție pentru a se verifica dacă Velichea este cercetat în stare de arest în altă cauză.
În cursul zilei de 10 noiembrie 2008, în jurul orei 16, Adriana Socaci, de 29 de ani, se întorcea din oraș împreună cu prietenul său, omul de afaceri Marian Chiocariu.
Bărbatul a rămas în fața blocului, din localitatea Hârșova, să parcheze autoturismul, în timp de femeia a intrat în scara blocului îndreptându-se spre apartamentul situat la parter.
Nici nu a intrat bine în scară, că tânăra a fost atacată de doi indivizi care purtau cagule pe față.Cei doi au lovit-o cu pumnii și picioarele și au obligat-o să deschidă locuința după care, sub amenințarea cu moartea, i-au impus să le dea cheia și cifrul de la seiful pe care îl avea montat pe peretele din sufragerie.
Indivizii au luat toți banii din seif, 720.000 de lei și 140.000 de euro, după care s-au făcut nevăzuți.
Femeia a fost găsită în stare de inconștiență de iubitul său în momentul în care acesta a ajuns în casă.
El a anunțat imediat Poliția, iar femeia a fost transportată la spitalul din Hârșova și apoi transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0135 secunde