Trimis în judecată pentru act sexual cu o minoră

264
Trimis în judecată pentru act sexual cu o minoră - fataviol94159200-1336982501.jpg

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova l-au trimis în judecată pe Daniel Botaș, de 20 de ani, din localitatea Ciobanu, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Primul termen de judecată în dosarul respectiv se va înregistra la data de 19 iunie, la Judecătoria Hârșova.


Botaș s-a ales cu dosar penal după ce, îndrăgostit lulea, a convins o fată de 13 ani să fugă de la părinți și să se mute la el.

În urma plângerii depuse de părinții fetei, Daniel Botaș a fost reținut, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova au propus arestarea acestuia pentru act sexual cu un minor. Numai că sesizarea nu a avut succes la magistrații de la Hârșova și Constanța, aceștia respingând solicitarea emisă pe numele tânărului. 


Botaș le-a spus anchetatorilor că relația dintre el și fata de 13 ani este extrem de serioasă, ei cunoscându-se anul trecut la școala din Ciobanu, unde Botaș era clasa a X-a, iar adolescenta într-a VI-a. 


Ei au reușit să țină secretă relația până în luna ianuarie a acestui an, când fata a decis să fugă de acasă. Atât în fața procurorilor, cât și a judecătorilor, tânărul a susținut că o iubește pe minoră și că intenționează să întemeieze, alături de ea, o familie. El va fi judecat în stare de libertate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6757 secunde