Trimis în judecată pentru că a furat mașina unui vecin

287
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Florin Cotoi, de 20 de ani, din Constanța, care este acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat. Primul termen în proces va avea loc, la Judecătoria Constanța, în data de 16 octombrie.
Anchetatorii spun că, la data de 14 august, tânărul l-ar fi urmărit pe unul dintre vecinii săi la plajă, a stat ascuns până ce acesta a intrat în apă, după care s-a dus și i-a furat cheile de la mașina Dacia Duster și telefonul mobil. Băiatul a mers apoi în parcare, a luat autoturismul și a plecat în plimbare.
Vecinul lui Cotoi, Cătălin Victor, când s-a întors la prosop, a constatat că îi lipsesc cheile mașinii. El a anunțat imediat Poliția și, timp de două săptămâni, oamenii legii l-au căutat pe hoț. Cotoi a fost depistat în cele din urmă și a negat că și-ar fi jefuit vecinul, dar, la scurt timp, i-a revenit memoria și a recunoscut că el a furat Dacia Duster, dar că… nu mai știe unde a lăsat-o. Tânărul este recidivist, el fiind condamnat anterior pentru comiterea mai multor furturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6884 secunde