Trimis în judecată pentru falsificare de valori străine

245

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orgnizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Marcel Kiss, de 37 de ani, din județul Timiș, sub acuzația de înșelăciune și falsificare de valori străine.
Potrivit anchetatorilor, la data de 19 iulie 2006, Kiss l-a înșelat pe Ciprian Sandu, de la care a achiziționat aparatură electronică, achitându-i prețul cu două bancnote a câte 50 de euro, despre care avea cunoștință că sunt contrafăcute.
Mai mult, oamenii legii susțin că în momentul depistării, individul mai avea asupra lui alte patru bancnote a 50 de euro fiecare, care erau tot false și pe care intenționa să le pună în circulație.
Prejudiciul, în valoare de 370 de lei, a fost recuperat integral, prin identificarea și restituirea către partea vătămată a aparaturii electronice de care fusese deposedat în mod ilegal.
La timpul respectiv, magistrații au dispus ca tânărul să fie cercetat în stare de libertate pentru fapta sa.
Profitând de acest lucru, la scurt timp după comiterea faptei, Marcel Kiss, care mai are de executat un rest de pedeapsă de 1.141 de zile dintr-o pedeapsă anterioară de 11 ani de închisoare, a părăsit țara, motiv pentru care procurorii l-au trimis în judecată în lipsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1153 secunde