Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini și cu fața arsă, găsit într-o casă părăsită

383
Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini și cu fața arsă, găsit într-o casă părăsită - ambulanta82069800-1328894659.jpg
Trupul unui bărbat pe jumătate devorat de câini și cu fața arsă a fost descoperit într-o casă părăsită din Huși, polițiștii luând în calcul varianta că ar fi vorba despre un om al străzii, care nu mai fusese văzut prin zonă de aproape cinci zile.

Polițiștii criminaliști au declanșat o anchetă în municipiul Huși, unde într-o casă părăsită de aproximativ zece ani a fost găsit cadavrul unui bărbat, cu picioare devorate de câini și cu fața complet arsă.

După primele cercetări, anchetatorii merg pe varianta că ar fi vroba despre un om al străzii, în vârstă de 48 ani, care locuia fără forme legale în imobilul în care a fost găsit.

De altfel, bărbatul nu mai fusese văzut de circa cinci zile de către locuitorii de pe strada pe care se afla casa părăsită.

"Polițiștii au luat legătura cu un frate de-al victimei, care l-ar fi identificat pe bărbatul de 48 de ani după unele semnalmente, având în vedere că fața îi fusese arsă complet. Urmează necropsia cadavrului pentru a se stabili în ce condiții a murit bărbatul și dacă a fost victima vreunei infracțiuni", a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.

Anchetatorii au mai stabilit, pe baza declarației unor martori, că bărbatul de 48 de ani obișnuia să se încălzească în casa părăsită cu pet-uri din plastic și obiecte de îmbrăcăminte pe care le strângea de pe la tomberoanele din Huși. Aceasta ar explica, în opinia polițiștilor, și arsurile de pe față.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3671 secunde