Tulcea / Femeia dată dispărută joi seară, căutată de pompieri în Dunăre

134
Tulcea / Femeia dată dispărută joi seară, căutată de pompieri în Dunăre - delta-1525107577.jpg

Articole recomandate

Tânăra din satul Letea dată dispărută în seara zilei de joi, 26 aprilie, în timpul unui accident petrecut pe Dunăre, nu a fost găsită până în prezent, iar pompierii continuă să-i caute corpul în apele fluviului.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta, Florentin Daciu, a declarat presei că femeia, în vârstă de 36 de ani, este căutată de doi subofițeri și o ambarcațiune.


"Căutările au fost reluate (luni, n. red.) în jurul orei 11,45. Se caută în jurul milelor 8 și 9 ale Dunării", a precizat reprezentantul ISU Delta.


Potrivit sursei, corpul tinerei a fost căutat în apele Dunării și în ultimele trei zile de lucrătorii inspectoratului.


Tânăra din satul Letea, Delta Dunării, se afla joi, 26 aprilie, într-o ambarcațiune împreună cu alte două persoane, atunci când, la mila 8 a Dunării, în apropiere de satul Crișan, barca s-a răsturnat, după ce s-ar fi lovit de un corp dur plutitor.


Celelalte două persoane, ambele din aceeași localitate, au fost salvate și transportate la Spitalul Județean de Urgență din municipiul Tulcea cu răni, însă tânăra de 36 de ani nu a mai fost găsită, în ciuda căutărilor începute imediat după eveniment de către lucrătorii ISU și de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă.


Căpitănia Portului și Poliția Transporturi a Inspectoratului de Poliție al Județului au început cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, primul de acest tip de la începutul anului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9169 secunde