Turist mort pe litoral. Alți doi au fost salvați

498
1
Turist mort pe litoral.  Alți doi au fost salvați - turistisalvatidelainec-1410101755.jpg

Articole de la același autor

Salvamarii au avut un nou sfârșit de săptămână solicitant. Din cauza condițiilor meteo și a valurilor puternice, au arborat, și sâmbătă, și duminică, steagul roșu, semn că scăldatul a fost interzis. Cu toate acestea, au fost numeroși turiști care le-au ignorat indicațiile, aventurându-se în mare. De aceea, salvamarii au fost în permanență în alertă, atrăgându-le atenția turiștilor să iasă din apă. Pe unii, însă, i-au scos pe brațe, în ultimul moment.

Este cazul unui bărbat de 62 de ani, din județul Alba. În timp ce soția rămăsese pe mal, bărbatul s-a aventurat în apă, dar a fost la un pas să se înece. A fost adus la mal de salvamari, care l-au resuscitat până la sosirea cadrelor de la Ambulanța Constanța. De altfel, victima suferea de probleme cardiace. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, dar duminică s-a stins din viață.

La spital a ajuns și o mamă cu fiica ei, după ce au fost la un pas să se înece la Costinești.

Potrivit salvamarilor, de astăzi se anunță o mare mai liniștită. 

Comentează știrea

constantean
9 septembrie 2014
TERAPIA INTENSIVA din Constanta omoara oamenii cu zile!!!E necesara o analiza a cazurilor de deces acolo!!!!

Cam prea des in ultima perioada tot auzim de pacienti care sunt salvati de cei de la SMURD, de medicii de la Ambulanta, de Salvamari etc si care sunt dusi la Terapia Intensiva de la SCUJ Constanta dar care, din pacate decedeaza ulterior. Nu si-a pus nimeni autorizat intrebarea ce fac cei care lucreaza la aceasta sectie- Terapie Intensiva in timpul serviciului de le mor pacientii pe capete? Poate ca ar trebui montate camera de luat vederi in fiecare salon din aceasta sectie pentru a se putea vedea ce fac criminalii care lucreaza acolo. Nu si-a pus nimeni intrebarea de ce mai sunt pastrati pe posturi acei oameni care vin la serviciu doar ca sa isi ia salariul dar nu fac nimic pentru cei suferinzi? Oare sunt sufficient de competenti pentru a lucra intr-o sectie asa de importanta pentru vietile pacientilor?Mjoritatea sunt niste nesimtiti si oameni fara suflet. Sa le fie rusine ca se poarta ca niste jigodii si sa dea Domnul sa aiba parte de acelasi tratament atat ei cat si cei dragi lor in momentul in care vor ajunge in suferinta!!!Afara cu ei!! Nu mai protejati incompetentii si nesimtitii!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4676 secunde